Byg selv dit drømmehus på Costa Blanca

Vil du bygge dit eget hus i Spanien? Måske ved du allerede, hvordan det skal se ud ... Eller efter lang tid på at søge efter et hus i Spanien, der passer dig, kom til den konklusion, at du er nødt til at give for mange indrømmelser, og at du ikke kan finde det rigtige hus. Så er det bedste alternativ at bygge dit drømmehus i Spanien.

IPM Spain gør det muligt!

IPM Spain kan rådgive og guide dig fra at finde det rigtige plot til fuldstændig realisering af dit drømmehus. At bygge en villa i Spanien burde være en behagelig oplevelse for dig og ikke opleve meget stress. IPM Spain gør alt for at sikre, at dette faktisk er tilfældet, og vil lægge byrden på dig, hvor det er nødvendigt. I sidste ende skal du efter at have modtaget nøglen være i stand til optimalt at nyde dit drømmehus og se tilbage på en byggeperiode, der gik uden for mange buler.

Hvordan går vi videre?

IPM Spain gør det let og behageligt at bygge dit hus på Costa Blanca.

Med vores års erfaring og viden guider vi dig med:

  • Kortlægning af alle dine ønsker
  • Søger efter den rigtige placering
  • At lave designet sammen med vores arkitekter
  • Anmodning om de rigtige tilladelser og administration
  • Hjælpe med valg af materialer
  • Bestemmelsen af ​​de bedste priser
  • At realisere dit drømmehus sammen
  • Assisterer under og efter hele udførelsen af ​​konstruktionen

Vi guider dig fra A til Å under hele processen. Fordi vi udelukkende arbejder med fagfolk, der tidligere har tjent deres sporer, sammen opnår vi altid det bedste resultat. Fordi vi lytter nøje til vores kunder, er vi i stand til at få det bedste ud af vores folk. Dette gælder både vores arkitekter og vores bygherrer. Sammen med vores team kan vi guide og rådgive dig økonomisk og juridisk. Vores vejledning går endnu længere. Vi kan også trække fra forskellige eksterne kilder og rådgivere, som kan rådgive dig om villaens design, opførelsen af ​​haven eller ledelsen af ​​villaen under dit fravær. Kort sagt: Vi guider dig personligt, hvor det er nødvendigt. For dig ikke besvær og bekymring. Selvfølgelig leverer vi alt med den højeste kvalitet og de bedste garantier.

Kontakt os gerne for et introduktionsmøde.

Ring eller send en e-mail til info@ipmspain.com

BelgiumDutchEnglishGermanPolishSwedish