Villa Chalet i Fortuna 23131-022 Fortuna, Costa Calida (Murcia)

€ 145 000 / Pris fra
SKU: 23131-022
Ejendomstype: Villa / hus
Område (M 2)
140
Badeværelser
2
Soveværelser
3

Rummet

  • Landstørrelse: 590

Faciliteter

  • Indbyggede skabe
  • Have
  • Bjergudsigt
  • Parkeringsplads
  • Solarium

Beskrivelse

Beliggende i et godt forbundet boligområde med adgang til motorvejen, meget tæt på byens centrum og med store grønne områder med sportsfaciliteter (fodboldbane, basketballbaner, fælles pool).

Fortuna er en lille by kun 25 kilometer fra Murcia, regionens hovedstad. På grund af sin geografiske beliggenhed kan Fortuna prale af fremragende kommunikation med hele regionen Murcia og naboområdet Alicante. Ligger også kun 45 minutter fra strandene som Torrevieja, Guardamar, Lo Pagán, Los Alcazares osv ...

Denne by har masser af restauranter, barer og caféer, hvor du kan nyde en række tapas med lokale gastronomiske frokoster, der tilbydes i alle restauranter i området.

Fortuna har varme vintre med en gennemsnitstemperatur på 12 º, og varme og tørre somre med en gennemsnitstemperatur på 30 º er de vigtigste egenskaber ved klimaet i dette område.

Historien og de rester, der findes i Fortuna, siger, at Fortuna var et sundhedsfjeder under den romerske besættelse af den iberiske halvø. Pilgrimsrejser fra Cartagena (Cartagonova) til Fortuna var meget berømte på det tidspunkt for at elske Ninfas (i Cueva Negra-kilderne) og nyde det vidunderlige helbredende vand.

De velkendte farvande springer ud ved 53 °, de indeholder natrium-, chlorid-, sulfat-, fluorid- og radioaktive egenskaber, hvilket gør dem fremragende til hærdning.

Kommunen Fortuna skiller sig ud ved sine store horisonter og dens kontrast mellem tørre landskaber og grønne palmer. Kommunen er omgivet af vigtige naturområder. Mod nord er Sierra de la Pila Regional Park, et bjergrigt massiv, der er en del af Betic-bjergkæderne, mens mod syd er det beskyttede landskab af Ajauque Wetland og Rambla Salada.

Kontakt os

    BelgiumDutchEnglishGermanPolishSwedish