Ingen kommentarer

Inspektionstur Costa Blanca

RUTEPLAN FOR DIN REJSE ER FØLGENDE:

På ankomstdagen hentes du fra lufthavnen (Alicante eller Murcia) og overføres til din bolig.

DAG 1 & 2:

Du besøger vores kontor den første dag, hvor du får en chance for at møde vores team af ejendomsexperter, der gennemgår dit valg af ejendomme inden din tur starter. I løbet af dagens tur viser vi dig faktiske ejendomme og giver dig også generel information om seværdigheder, restauranter, strande undervejs.

Frokost serveres normalt på en traditionel restaurant, og eftermiddagen vil være en fortsættelse af turen efterfulgt af fritid for dig at slappe af.

Dag 3:

Den sidste dag er normalt en dag med diskussion, sidste ejendomsbesøg, og hvor du vil blive informeret om alle juridiske, skattemæssige og en titel spørgsmål. Du vil også have mulighed for at rejse eventuelle spørgsmål eller bekymringer, du måtte have.

Normalt efter denne 3-dages inspektionstur har vores kunder tilstrækkelig viden til at afgøre, om Costa Blanca er stedet for dem.

På afrejsedagen overføres du til lufthavnen.

Hvad er inkluderet:

Inspektionsturen tilbydes vores værdsatte kunder til kun 250 € pr. Person eller 350 € pr. Par.

Dette dækker lufthavnstransport og 2 overnatninger samt al mad i løbet af din ejendomskontroltur.

Vi byder vores kunder velkommen til at besøge os og drage fordel af vores mere end 20 års erfaring og viden om ejendomsmarkedet i Middelhavet.

Vi vil bestræbe os på at hjælpe alle vores kunder med at finde deres drømmeejendom her i Spanien.

Verdenssundhedsorganisationen:

Verdenssundhedsorganisationen hævder, at Spanien har et ”næsten perfekt miljø, som det er muligt at opnå”.

 Costa Blanca er et af de sundeste klimaer at leve i. Det er beskyttet mod hårde vinde om vinteren, hvilket er godt til at holde forkølelse i skak, og det har et unikt mikroklima, der betragtes som et af verdens sundeste.

Gennemsnitstemperaturerne er 15 ° C i december og januar, og stiger til et gennemsnit på 30 ºC i august, så en ejendom på Costa Blanca kommer ikke til at opkræve høje regninger for varme.

Det har også flere registrerede solskinstimer end noget andet sted i Spanien, hvilket er fantastisk til vitamin D-niveauer og holder dig munter! Den gennemsnitlige forventede levetid er 81,4 år, og 70,9 er det gennemsnitlige antal år med et sundt liv.

Har du spørgsmål, og vil du gerne vide mere om inspektionsturen?
Send en e-mail til: trip@ipmspain.com

Skal du beslutte at købe et hus under eller efter en inspektionstur?
I dette tilfælde refunderer vi omkostningerne for det ophold, vi har leveret dig,
helt tilbage fra 3 dage, 2 nætter.

BelgiumDutchEnglishGermanPolishSwedish