Opdateret 4. juni 2018

Aspanishlife SL Respekterer privatlivets fred for besøgende på vores websted og sikrer, at de personlige oplysninger, du giver os, behandles fortroligt. Behandlingen af ​​personoplysninger skal ske på en måde, der er i overensstemmelse med kravene i privatlivslovgivningen.

Hvilke virksomheder tilhører Aspanishlife SL:

Desuden er alle virksomheder nævnt på hjemmesiden underlagt disse generelle vilkår og betingelser. Internet-ansvarsfraskrivelse, fortrolighedsbestemmelser og cookies er rettet mod: alle ovenstående navne og alle de virksomheder, der er angivet på hjemmesiden.

Indhold:

Oplysningerne gengivet på dette websted er udarbejdet med omhu af Aspanishlife SL Aspanishlife SL kan ikke garantere rigtigheden eller fuldstændigheden. Oplysningerne gengivet på dette websted er kun vejledende og kan når som helst ændres af Aspanishlife SL uden forudgående varsel. Aspanishlife SL påtager sig intet ansvar for indholdet af dette websted og de gengivne oplysninger derpå eller for korrektheden og / eller fuldstændigheden deraf. Ingen rettigheder kan udledes af data gengivet på dette websted. Forudsat at der er givet en eksplicit skriftlig tilladelse på forhånd af Aspanishlife SL Aspanishlife SL, kan den ikke garantere, at hjemmesiden fungerer uden fejl eller kontinuerligt.

Copyright:

De data, der er repræsenteret på dette websted, såsom tekster, fotografier, illustrationer, handels- og brandnavne og logoer, tilhører Aspanishlife SL eller er gyldigt brugt sammen med Aspanishlife SL, baseret på forskellige intellektuelle ejendomsrettigheder, såsom ophavsret og varemærkerettigheder. Brug af webstedet berettiger ikke brugeren til nogen som helst ret til de rettigheder og / eller data, der henvises til heri. Reproduktion eller duplikering af dataene på hjemmesiden eller af oplysningerne leveret via Aspanishlife SL på dette websted eller i e-mail-trafik er - udelukkende til personlig brug - forudsat at Aspanishlife SL har givet en udtrykkelig skriftlig tilladelse.

Privatlivsregler:

Hvis du ved at bruge dette websted giver personlige oplysninger, vil Aspanishlife SL i forbindelse med disse data fungere i overensstemmelse med databeskyttelsesloven (lov om privatlivets fred). De leverede personoplysninger vil blive brugt af Aspanishlife SL, så de kan være til tjeneste for dig bedst muligt. Aspanishlife SL vil ikke give dine personlige oplysninger til tredjeparter, medmindre dette er resultatet af en juridisk forpligtelse eller en aftale med dig. Aspanishlife SL på din anmodning vil inspicere de personlige data som registreret af Aspanishlife SL og justere dataene, hvor det er nødvendigt. De oplysninger, du har givet os, vil kun blive brugt til at holde dig informeret, før den ikke er beregnet til at være.

Social Media:

Vores hjemmeside indeholder knapper til at promovere ("lide") eller dele ("tweet") websider på sociale netværk såsom Facebook og Twitter. Disse knapper fungerer med stykker kode, der stammer fra Facebook eller Twitter selv. Cookies placeres ved hjælp af denne kode. Vi har ingen indflydelse på det. Læs fortrolighedserklæringen for Facebook, Twitter eller andre sociale netværk (som kan ændre sig regelmæssigt) for at læse, hvad de gør med dine (personlige) data, som de behandler via disse cookies.

De oplysninger, de indsamler, anonymiseres så meget som muligt. Oplysningerne overføres til og af Twitter, Facebook, Google +, LinkedIn eller andre sociale netværk, der er gemt på servere i USA. LinkedIn, Twitter, Facebook og Google + forpligter sig til Privacy Shield-principperne og er tilknyttet Privacy Shield-programmet fra det amerikanske handelsministerium. Dette indebærer et passende beskyttelsesniveau for behandling af personlige oplysninger.

Formål med databehandlingen:

Vi behandler dine personoplysninger til følgende formål:

  • Tildeling af adgang til vores hjemmeside https://ipmspain.com
  • Brug af funktionerne på vores hjemmeside.
  • Kontakt dig, hvis du bliver bedt om det.
  • at få indsigt i brugen af ​​vores hjemmeside
  • forbedring og evaluering af vores hjemmeside og tjenester
  • gør det muligt for dig at e-maile, udskrive eller dele en side via sociale netværk, såsom Facebook og andre sociale medier

Vi behandler ikke dine personoplysninger til andre formål end dem, der er nævnt ovenfor, medmindre du har givet os dit forudgående samtykke, eller vi er tilladt eller forpligtet til at gøre det ved lov.

Kategorier af personoplysninger:

Vi bruger følgende data til de formål, der er angivet i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies:

  • Firmanavn og data (i det omfang det er personoplysninger)
  • NAW-oplysninger om kontaktpersonen
  • Kontaktens e-mail-adresse
  • Kontakt telefonnummer

Vi behandler ikke dine personoplysninger til andre formål end dem, der er nævnt ovenfor, medmindre du har givet os dit forudgående samtykke, eller vi er tilladt eller forpligtet til at gøre det ved lov.

Opbevaringsperioder:

Vi opbevarer ikke dine data i længere tid end nødvendigt for at nå de formål, der er angivet i denne fortroligheds- og cookieerklæring.

Levering af data til tredjeparter:

Vi videregiver ikke dine data til tredjeparter uden dit forudgående samtykke, medmindre dette er nødvendigt i forbindelse med udførelsen af ​​aftalen, eller vi er forpligtet til at gøre det ved lov.

Sikkerhed:

Vi træffer passende sikkerhedsforanstaltninger for at begrænse misbrug af og uautoriseret adgang til dine personlige oplysninger. Dette sikrer, at kun de nødvendige personer har adgang til dine data, at adgang til dataene er beskyttet, og at vores sikkerhedsforanstaltninger regelmæssigt kontrolleres. Derudover bruger vi SSL-certifikater til sikker overførsel af dine data og kommunikation.

Internet-cookies:

Cookies er små datafiler, der automatisk kan gemmes på eller læses fra den besøgendes enhed (såsom pc, tablet eller smartphone), når de besøger et websted. Dette gøres via webbrowseren på enheden.

Analytics Internet-cookies:

Vi bruger også cookies fra Google Analytics for at give os indsigt i, hvordan vores websted bruges, for at give os rapporter om hjemmesiden og for at give os oplysninger om effektiviteten af ​​vores kampagner. De oplysninger, vi får i denne proces, inklusive adressen på din computer (IP-adresse), overføres til og lagres af Google på servere i USA. Vi har indgået en behandlingsaftale med Google, hvor der er fastlagt aftaler om håndtering af de indsamlede data. Heri har vi ikke tilladt Google at bruge de oplysninger, der er opnået til andre Google-tjenester. Google kan også overføre oplysninger til tredjeparter, hvis det kræves i lovgivningen, eller hvor sådanne tredjeparter behandler oplysningerne på Googles vegne. Vi har ingen yderligere indflydelse på dette. Flere oplysninger om databehandling af Google Analytics kan findes i Privatlivspolitik fra Google  og i Privatlivspolitik fra Google Analytics .

Aktivere eller deaktivere internet-cookies:

Du kan indstille din browser til kun at acceptere lagring af cookies med dit samtykke. Bemærk, at mange websteder ikke fungerer optimalt, når cookies er deaktiveret.

Fjernelse af internet-cookies:

Mange cookies har en udløbsdato. Hvis der er indstillet en udløbsdato, slettes cookien automatisk, når udløbsdatoen udløber. Du kan også vælge manuelt at slette cookies inden udløbsdatoen. Se venligst din browserhåndbog for mere information.

Tredjepartswebsteder:

Denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies gælder ikke for tredjepartswebsteder, der er linket til vores hjemmeside. Vi kan ikke garantere, at disse tredjeparter behandler dine personlige data på en pålidelig eller sikker måde. Vi anbefaler, at du læser fortrolighedserklæringerne på disse websteder, inden du bruger dem.

Registrerede rettigheder:

Hvis du har givet os personlige data, kan du sende os en anmodning om at få vist, ændre, flytte eller slette disse data. Du kan indsende denne anmodning ved at sende en e-mail til info@ipmspain.com

Justeringer af fortrolighed og internet-cookie-erklæring:

Vi forbeholder os ret til at ændre denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger og cookies. Ændringer vil blive offentliggjort på dette websted. Det anbefales, at du hører denne erklæring regelmæssigt, så du er opmærksom på disse ændringer.

Autoritets personoplysninger:

Selvfølgelig hjælper vi dig gerne, hvis du har nogen klager over behandlingen af ​​dine personlige data. I henhold til privatlivslovgivningen har du ret til at indgive en klage til Personoplysningsmyndigheden om vores behandling af dine personoplysninger. Du kan kontakte Personoplysningsmyndigheden til dette formål.

EngelskSpanienBelgienHollandskfransktysktjekkiskPolenNorgeDanskRuslandSvenskSchweiz