Lejlighed i Guardamar 11003-112 Guardamar del Segura, Costa Blanca Syd (Alicante)

€ 220 950 / Pris fra
SKU: 11003-112
Ejendomstype: Lejligheder / lejlighed
Område (M 2)
130.58
Badeværelser
2
Soveværelser
3

Faciliteter

  • Indbyggede skabe
  • Tæt på stranden
  • Internet / telefon / tv
  • Jacuzzi
  • Mulighed Garage
  • Solarium
  • Opbevaring
  • Terrasse
  • Gå til stranden

Beskrivelse

Disse lejligheder ligger mindre end 500 meter fra stranden. Det er en moderne bygning i centrum af Guardamar del Segura, en by med nogle af de største strande på Costa Blanca. Dette er et idyllisk sted at tilbringe en vidunderlig sommerferie eller som et hjem året rundt.

Byen tilbyder fremragende gastronomi med et bredt udvalg af barer og restauranter i sine gader og veje, der sælger lokale retter.
Nyd din fritid på lokale skønhedssteder, med naturparker og fritidsområder, der er ideelle til familier og børn.

Bygningen har i alt 12 lejligheder fordelt på fire etager. Hjemmene har to eller tre soveværelser og to badeværelser, rummelige terrasser udadvendte og store værelser. Alle hjem har private solterrasser og opbevaringsrum. Bygningen har en jacuzzi i stueetagen til brug for beboere og underjordiske parkeringsfaciliteter.

Guardamar del Segura ligger mellem Santa Pola og Torrevieja. Feriestedet er udviklet direkte på stranden. Indlandsbyer og landsbyer er let tilgængelige med det fremragende lokale vejnetværk. Byen kan prale med over 12 kilometer naturlig kystlinje med sandklitstrande bakket op af fyrretræer.

Denne by skylder sin eksistens og levebrød til klitterne, der har formet den. Skove, klitter og strande gør Guardamar del Segura til et paradis på Costa Blanca.

Du kan også finde smukke parker, der er ideelle til en afslappet spadseretur eller til cykling. Her finder du masser af dyreliv - egern, svaner, fugle og fisk, som alle gør det lokale parkmiljø til et sted for naturelskere.

Der er lokale indkøbsmuligheder i Guadamar del Segura og yderligere indkøbsmuligheder i det nærliggende Torrevieja.

Dette område har et perfekt klima, hverken for varmt om sommeren eller for koldt om vinteren. I gennemsnit kan det prale af 325 solskinsdage hvert år, hvilket gør det til et ideelt rejsemål året rundt.

Kontakt os

EngelskSpanienBelgienHollandskfransktysktjekkiskPolenNorgeDanskRuslandSvenskSchweiz