Foreningen CEPI & GIPE

CEPI blev etableret i Bruxelles i 1990 som en international nonprofitorganisation. Dets medlemmer er nationale foreninger med base i Europa, der repræsenterer ejendomsmæglere og ejendomsadministratorer. Foreningen har til opgave at støtte europæiske og grænseoverskridende ejendomstransaktioner ved at udvikle ejendomsfagfolkes arbejde og aktiviteter med forbrugernes interesser.

Inspektionstur Costa Blanca

Inspektionsturen tilbydes vores værdsatte kunder til kun 250 € pr. Person eller 350 € pr. Par.

Dette dækker lufthavnstransport og 2 overnatninger samt al mad i løbet af din ejendomskontroltur.

Sælg dit hus hos os

At sælge dit hjem, især hvis du aldrig har gjort det før, kan være overraskende tidskrævende og følelsesmæssigt udfordrende. Fremmede vil komme ind i dit hjem og se på alt. De vil kritisere et sted, der sandsynligvis er blevet mere end bare fire vægge og et tag til dig, og for at afslutte det hele vil de tilbyde dig færre penge, end du tror dit hjem er værd.

Bekvemmelighed og juridisk rådgivning & eftersalg

Det anbefales, at du bruger en specialiseret rådgiver eller advokat til at hjælpe dig med gennemførelsen af ​​købet af din nye ejendom. Vi kan introducere dig til flere muligheder, som giver dig en garanti og sparer dyre høje regninger.

Oplevelse og livsstil

I løbet af de sidste 20 år har vi over 4000 tilfredse kunder. Vi har formidlet, udviklet og bygget os flere steder på Costa Blanca. Fra nybygning til restyling af traditionelle gamle landejendomme. Vi har viden og er i stand til at guide dig perfekt, så du kan få din drøm til at gå i opfyldelse.

Spar penge og gyldent visum til ikke EU

De kender os som ejendomsmæglere med de bedste tilbud. Vi elsker virkelig dine personlige muligheder og forsøger at maksimere produktet i det budget, du føler dig godt tilpas med. Har du brug for et pant? Vores finansielle eksperter kan hjælpe dig med at få et pant, nogle gange op til 70%. Derfor anbefaler vi, at du har mindst 30% af midlerne. Vi arbejder med mange banker i Spanien.

BelgiumDutchEnglishGermanPolishSwedish